У п'ятницю, 14 жовтня, у день свята Покрови Пресвятої Богородиці, на парафії Святого Архистратига Михаїла, яка знаходиться у Калуші, священники відправили панахиду за загиблими Героями – уродженцями Калуського району, які починаючи з 2014 року, віддали свої життя за незалежність, суверенітет та вільне майбутнє України.

До участі у молінні запросили родичів та близьких загиблих, представників влади різних рівнів та небайдужих парафіян. Спільно молилися не тільки за загиблими, але й просили заступництва та охорони для всіх воїнів, які зараз боронять нашу державу від російських окупантів.

Звертаючись до присутніх, настоятель храму отець Іван Бігун зауважив, що постійна молитва за загиблими дарує їм радість. Також душпастир подякував рідним і близьким за те, що виховали таких мужніх та відданих синів України.

У храмі представили експозиції з портретами полеглих захисників із Калуського району. Цю пам’ятну виставку виготовили за ініціативи керівництва Калуської районної військової адміністрації.

Повідомила п. Ірина Савка