У суботу, 5 листопада, з ініціативи пароха храму Зіслання Святого Духа (м. Івано-Франківськ, вул. Коновальця, 105) о. Віталія Дем'янця відбулася проща парафіян до монастирів отців Василіян та сестер Пресвятої родини, що знаходяться у Гошеві, - повідомляє Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії з посиланням на сайт Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії.

Під духовним супроводом священиків храму о. Василя Сливоцького та о. Михайла Віхотя у прощі взяли участь дитячий парафіяльний хор, представники дорослих парафіяльних хорів, а також ті парафіяни, які своєю працею долучаються до того, щоби парафія була "місцем зустрічі з живим Христом".

Спочатку прочани відвідали монастир отців Василіян, де молилися Молебень до Богородиці, коротко дізналися про історію монастиря, приступили до почитання чудотворної ікони.

У монастирі сестер Пресвятої родини мали змогу молитися Службу Божу, панахиду за тими, хто відійшов до вічності, послухати цікаву розповідь про історію монастиря. А після молитви відбулося тепле спілкування біля вогню.