В четвер, 13 жовтня, в переддень празника Покрови Пресвятої Богородиці, на парафії влкмч. Параскевії Бурштинського протопресвітеріату, що у с. Куропатники, відбулися молитовні чування у світлі Фатімських об'явлень.

Гостем і проповідником молитовних чувань став о. Іван Гнатюк, який є адміністратором парафії Архистратига Михаїла, що в с. Козина. Особливістю чувань була молитва на вервиці, яку провів для всіх вірних о. Іван.

Через два дні, 15 жовтня, в післяобідній час із с. Куропатники розпочалася хресна хода "Молитва на Вервиці" до с. Коростовичі. По дорозі біля освячених місць молодь парафій двох сіл виголошувала розважання над Таїнствами вервиці, а також співала релігійні пісні, творячи спільну молитву до Богородиці.

У храмі святих Бориса і Гліба, що у с. Коростовичі, звершили молебень в часі війни проти супротивника, піднісши свої прохання про перемогу України і за українське військо, а також за волонтерів, медиків та капеланів.

По завершенні молитви парох с. Коростовичі о. Володимир Кліщ окропив молільників освяченою водою.

А в неділю, 16 жовтня, після Божественної Літургії на парафії св. апп. Петра і Павла, що у с. Вигівка, також відбулася хресна хода "Молитва на Вервиці" навколо села. Діти, молодь і всі вірні під час повітряної тривоги щиро молилися до Богородиці за припинення війни.

Прийшовши до храму на завершення молитви о. Богдан Коцовський благословив усіх присутніх освяченою водою.

«Щиро дякую Господу і Пресвятій Богородиці за ці чудові сонячні й благодатні дні. А всім, хто молився і прославляв Бога, нехай Господь воздасть сторицею за молитви й труди», — промовив о. Богдан Коцовський за завершення молитовних чувань.

Повідомив о. Богдан Коцовський