З 15 по 28 серпня у Вишкові тривав дитячий християнський табір «Веселі канікули з Богом». Всього взяло участь 106 дітей з Калуша віком від 10 до 14 років. Табір проходив у двох заїздах. У кожному тижневому заїзді було по 53 дитини. Організатором табору виступив о. Микола Крушец разом з аніматорами молодіжної організації «Українська молодь — Христові».

Для юних учасників підготували цікаву та різноманітну програму. Цьогоріч гаслами табору стали — «Дружба з Ісусом» та «Бути людиною»

Кожен ранок розпочинався з  ранкової руханки — бансів та Служби Божої. Опісля учасники ділилися на команди, навчалися працювати в групах, брали участь у майстер-класах та показували свої таланти. Також всі щоденно молилися вервицю, яку виготовили власноруч, та слухали катехизацію, де роздумували над 10–ма Божими заповідями. А ще діти ходили в басейн, де весело та з користю провели час.

Варто зазначити, що діти розкрили не тільки інтелектуальні та творчі здібності, але й добре проявили себе у спортивних змаганнях. Зокрема у більярді, плаванні, настільному футболі, тенісі, шашках.

Цікавою була і вечірня програма. Зокрема діти танцювали на дискотеці, переглядали фільми, брали участь у розважальних  заходах.

 

Учасниця табору 12–річна Вікторія Петрів ділиться враженнями від перебування у таборі: «Мене запросили поїхати сюди друзі. Я давно хотіла, адже ще жодного разу не була  таборі. Тут сподобалося все, особливо грати футбол і вечірні дискотеки. Друзів тут знайшла, товаришую зі всіма.  Наступного року хотіла б поїхати знову»

Аніматор табору Марꞌян Борачок зазначив, що діти були активними, ініціативними, енергійними та допитливими. А головне — добре засвоїли християнські гасла «Бути людиною» та «Дружба з Ісусом». Також додає, що всі відчули себе цінними та любленими Богом, а саме перебування в таборі всіх дуже згуртувало та здружило.

Підготувала Ірина Борачок