Від початку війни і по сьогодні громада с. Гвізд зайняла активну волонтерську позицію та придбала і передала на передову 14 автомобілів для підвищення мобільності воїнів.

“На жаль, війна триває. Наші хлопці на передовій мужньо боронять кожний клаптик рідної землі. Немає міста чи села, від яких не було б захисників України. Кожен населений пункт віддав десятки, сотні воїнів для боротьби з окупантом і вони самовіддано воюють з ворогом. А ми, які знаходимось в тилу, далеко від поля бою, підтримуємо їх в цьому, і найперше молитвами”, – додав о. Іван Гедзик.

Кожен автомобіль ретельно підготували, відремонтували, пофарбували, освятили й укомплектували необхідним спорядженням, а зокрема: продуктами, засобами гігієни, генераторами, медикаментами, бронежилетами, наколінниками, медичними турнікетами, господарським приладдям для будови бліндажів та окопів і всім необхідним чого потребують сьогодні бійці.

“Щира подяка нашим заробітчанам з-за кордону, місцевим волонтерам та підприємцям, старості села п. Василю Половку, о. Миколі Гаврилюку УГКЦ с. Гвізд, о. Любомиру Траску УПЦ с. Гвізд та всім людям доброї волі, які долучаються і допомагають нашій армії”, - подякував жертводавцям адміністратор храму.

Повідомив о. Іван Гедзик