Протягом вихідних, з 25 по 28 липня, при парафії святого Архистратига Михаїла, яка знаходиться у с. Старі Кривотули відбувся ІІІ дитячий парафіяльний християнський табір “Божі Діти 2022".

Вихідні з Ісусом відвідало більше сотні маленьких парафіян храму села. Тема цьогорічних катехизаційних наук: "Святі Тайни".  Щодня малеча радісно відвідувала літургію та катехизацію, на яких пізнавала слово Боже. Діти грали цікаві ігри, танцювали банси, вчилися молитися на вервиці, брали участь у різних майстер-класах, квестах та навчаннях. Всі учасники табору збагатилися не тільки духовно, але й здобули нові знання та навички. Діти радісно відвідували табір, на який хочуть повертатися знову і знову. 

На завершення усі присутні щиро подякували Господу Богу та нашим захисникам, воїнам ЗСУ, за мирне небо над нашим краєм, за можливість мати радісні та веселі канікули з Богом. Всі учасники табору у дружньому колі помолилися і склали дяку Ісусові за чудові вихідні, а також поділилися своїми враженнями та емоціями. 

Повідомив о. Ігор Пилипчук