В суботу, 23 липня, понад 80 парафіян храму Святого Архистратига Михаїла, що у с. Старі Кривотули, здійснили прощу до Гошева, де Пресвята Богородиця прославилась у чудотворній іконі.

Головне намірення прощі полягало у молитві за настання довготривалого миру, за всіх захисників нашої Батьківщини-України, за волонтерів, за медичних працівників, за вимушено переселених осіб та за перемогу у цій війні.

Віряни молилися Святу Літургію, яку співом супроводжував молодіжний хор "Божі Діти" с. Старі Кривотули. Паломники мали нагоду приступити до Тайни Сповіді, а також розважали над стаціями Хресної Дороги, і на завершення прихилитися до частинки Животворного Хреста, на якому був розп'ятий наш Спаситель Ісус Христос.

«Щиро дякуємо ігумену монастиря о. Мар'яну, ЧСВВ за гостинність та чудовий прийом у цьому благодатному і святому місці. Віримо, що Господь вислухає молитву кожного та зішле свою Божественну Благодать для нашого багатостраждального українського народу», — промовили прочани до Гошева на завершення прощі.

Повідомив о. Ігор Пилипчук