З 1 по 4 серпня у с. Нижня Липиця, Рогатинського району, діти, які належать до парафії св. Йоакима і Анни, мали нагоду провести спільно час у християнському таборі. Організаторами заходу виступили парох о. Іван Луцишин, п. Юлія Луцишин та семінарист Дмитро Белей.

Вранці для дітей служилась Божественна Літургія, в часі якої кожен мав можливість приступити до св. Таїнства Покаяння. Також душпастир спільно з спільнотою щодня розважали над ділами милосердя, щодо тіла та душі. Цікаво, що діти одразу ж могли практикувати ці діла в часі Великої гри. Серед іншого для малечі проводились різні майстер-класи. Завершувався денний розпорядок спільною молитвою Вервиці до Божого Милосердя.

А вже 12 серпня учасники табору знову зустрілися в Крилосі. Цього разу «Дар Божий», спільно з парохом, в часі нічних чувань провели молитовну Хресну Дорогу. Діти читали розважання та співали релігійних пісень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбулись реколекції для катехитів Івано-Франківської Архієпархії

Діти спільноти «Дар Божий» надзвичайно задоволенні проведеним часом та з нетерпінням очікують наступних «Веселих канікул» з Богом.

 

Повідомив: о. Іван Луцишин,
Адміністратор парафії