Впродовж 23 та 24 вересня у храмі св. влкмч. Параскевії, що в мікрорайоні Опришівці м. Івано-Франківська, відбулися парафіяльні реколекції. Реколекційні науки підготував і провів прот. Тарас Огар, сотрудник парафії.

Протягом цих двох днів спільно із Братством Матері Божої Неустанної Помочі, яка на свято Різдво Пресвятої Богородиці святкувала свою 23 річницю від дня заснування на парафії, із спільнотою "Матері в Молитві", а також зі всіма вірними роздумували над чотирма реколекційними науками.

Тема першої науки реколекцій — "Чи потрібно сучасній людині робити духовні вправи, чи потрібна нам духовна гігієна?", другої науки — "Про покликання, приклад покликань у Святій Євангелії, приклад покликань серед святих, який досвід маємо з власного покликання", третьої науки — "Чим для мене є Свята Євхаристія? Яку роль відіграє Євхаристія в моєму житті", а також четвертої науки — "Пресвята Богородиця у моєму житті, чого можу навчитись від Пречистої Діви Марії.

На завершення реколекцій всі присутні на заході дякували Господу Богу та Пречистій Діві Марії за усі отримані ласки під час цієї духовної віднови на парафії.

Повідомив о. Тарас Огар