Нещодавно Парафія Різдва Пресвятої Богородиці Центрального протопресвітеріату, що в м. Івано-Франківськ, провела виїзний табір для дітвори у гірській місцевості — Ворохті.

Цьогоріч юні учасники табору об'єднатися в 4 команди — "Північ", "Південь", "Захід", "Схід", проте усі разом пізнавали Україну з Богом в однойменному таборі.

Кожен день табору розпочинався з Божественної Літургії, в якій всі діти брали активну участь.

Впродовж табору учасники молитва на вервиці за нашу Батьківщину. Діти грали в різні ігри, зокрема, брали участь в бансах, конкурсах, естафетах, квестах, майстер-класах з плетіння вервиці. Також діти мали водний день, розмальовували футболки, мали дискотеку, а також багато чого іншого.

Щодня була цікава вечірня програма — шоу «Я люблю Україну», «Інтуїція» та інші.

"Неймовірний заряд енергії один від одного — це все про табір 2022! Мальовничі гори, свіже повітря та класна атмосфера тішили нас щодня", — зазначили організатори.

Також організатори табору розповіли одну з найважливіших частин табору — катехизацію:

«Катехизація цьогоріч була про апостола Павла, його шлях навернення та безмежну віру. Коли діти свідчать про пережиття особистої зустрічі з Христом, радієш разом із ними».

«Радіємо кожній дитині, яка була з нами! Ви усі неймовірні, особливі й просто найкращі. Той сміх, радість та любов — це емоції, які залишаться найкращими спогадами, що дарує нам Господь! Чекаємо на вас у нашому храмі та на зустрічах наших спільнот», — промовили в підсумку організатори.

Джерело