З 25 по 29 липня, на парафії Покрови Пресвятої Богородиці Долинського протопресвітеріату, що в с. Велика Тур'я, пройшов християнський табір "Канікули з Богом" під гаслом "З нами Бог".

Дитячий табір організував парох храму Покрови Пресвятої Богородиці о. Михайло Міхней спільно з їмостю п. Ольгою та сестрами-монахинями зі Згромадження Воплоченого Слова.

Участь у таборі взяли 90 дітей віком від 6 до 13 років.

Щодня юні учасники табору мали нагоду брати участь в Божественній Літургії, приступаючи до Святих Тайн Покаяння та Євхаристії.

Впродовж табору діти мали змогу черпати щось нове для себе з духовних наук, а також молилися за Україну. Крім того, для дітей аніматори підготували різноманітні розваги: естафети, банси, конкурсні завдання, творчі хвилинки, під час яких кожна дитина могла знайти для себе нових друзів.

«Дякуємо всім нашим діткам за активність і креативність. Дякуємо нашим чудовим дівчатам-аніматорам, які допомагали нам у всьому. Дякуємо батькам, які докладали зусиль до нашого табору і зробили його смачним та солодким. Дякуємо нашим дорогим сестрам-монахиням Згромадження Воплоченого Слова, які вже третій рік поспіль роблять наш табір цікавим, веселим, незабутнім. Дякуємо нашим ЗСУ за мирне небо над головою», — на завершення висловили вдячність організатори табору спільно з о. Михайлом Міхнеєм.

Повідомив о. Михайло Міхней