Впродовж цілого тижня, з 18 по 24 липня, при парафії Святого Миколая, що у м. Калуш, в мікрорайоні Хотінь проходили «Веселі канікули з Богом» для парафіяльних дітей. Охочих стати учасниками табору виявилося понад 70 дітей віком від 7 до 14 років.

«Ми йдемо з Христом» — назва нового катехизму для молоді стала основною темою літнього християнського табору.

Щоденний графік був дуже насиченим і розпочинався активною участю дітей в Божественній Літургії.

Катехизація, праця у групах, вивчення пісень, банси, командні ігри, квести, велика гра, ланцюгова молитва — все це встигали юні християни впродовж спекотного дня.

Цікавинкою цьогорічного табору стали тематичні зустрічі молоді із спецслужбами міста Калуш.

Цікаві творчі завдання на кшталт "Зустріч з ангелом-охоронцем", "Мої три репліки Ісусові", "Сучасні постаті Хресної дороги" та інші залишилися у пам'яті кожного учасника та аніматора.

«Чи вдалося реалізувати першочергову мету "Веселих канікул із Богом"? Так. Адже всі діти протягом цілого тижня йшли до Святого Причастя, молилися за Україну та батьків, навчилися церковної дисципліни, освоїли багато правд християнської віри та символіки. Дякуємо Богові за ласку прожити цей час спільно. Розмірковуємо над тим, щоби розширити ще більший християнський простір біля храму наприкінці літа», — розповіли організатори «Веселих канікул з Богом».

Повідомила Богдана Піскун