У середу, 20 липня, при парафії Архистратига Михаїла Єзупільського протопресвітеріату, що у с. Тязів, відбулося відкриття християнського табору «Канікули з Богом», на який зареєструвалися 45 дітей.

Перший день розпочався із реєстрації всіх учасників та спільної молитви до Святого Духа «Царю Небесний».

Після представлення аніматорів та ознайомлення дітей із правилами християнського табору, Мар’яна Джочка розповіла про розпорядок дня. Тема першого дня табору — «Подружися з Богом», а символічний колір цього дня — синьо-жовтий.

На початку відбулася ранкова гра «Капітошка», де всі в дружньому колі ближче познайомилися з дітьми та дізналися про їхні мрії та вподобання. Потім спільно з Оксаною Ковальчук діти розпочали вивчати пісню табору, яка має назву «Боже, дякую Тобі».

Також вихованці зіграли декілька ігор з аніматорами Уляною Федишак та Наталією Королевич.

Діти активно брали участь в розвагах та виснажилися, тому після коротенької молитви на церковному подвір’ї було організовано перекус та відпочинок.

Після невеликого перепочинку повернулися до храму і бр. Мар’ян Дорошенко провів катехизацію на тему «Молитва».

Опісля спільно помолилися співану вервицю до Божого Милосердя за всіх учасників табору та за швидку перемогу України у війні.

Згодом в будинку культури Оксана Ковальчук провела репетицію до концерту, який має відбутися у неділю на урочистому завершенні християнського табору.

Після репетиції всі діти із захопленням танцювали банс «Стефанія», який організувала аніматор Аліна Маліновська. Далі діти знову мали цікаві ігри та забави.

На завершення всі учасники табору у дружньому колі помолилися і подякували Богові за чудовий день і поділилися своїми враженнями та емоціями.

«З Богом та Україною в серці християнський табір у Тязеві «Канікули з Богом» відкрито!» — зазначили організатори табору.

Джерело