У вівторок, 28 червня, в День Конституції України, молодь парафії Успіння Пресвятої Богородиці села Крилос під духовним проводом своїх душпастирів здійснила велопрощу до відпустового місця Духова Криниця.

Після спільної Божественної Літургії в рідному храмі та благословення пароха о. Ярослава Жолоба, хлопці та дівчата — кожен на своєму екотранспорті під проводом сотрудника парафії о. Михайла Дзуля та братів-семінаристів вирушили до своєї цілі.

Проща вийшла корисною та пізнавальною, адже її учасники мали змогу відвідати дорогою дерев’яний храм архистратига Михаїла в с. Козина та познайомитися з його історією, пройти Хресну дорогу, помолитися Молебень під час війни проти супротивників та пожертвувати молитву на вервиці за наших захисників, завдяки героїзму яких молодь може вільно подорожувати та молитися.

В часі велопрощі усі мали змогу насолоджуватися неповторною красою краєвидів, що відкривалися з пагорбів, перебороти спрагу та відчути цілющу силу води з Духової Криниці.

Проща була просякнута молитвою та жертвенністю її учасників, адже кожен розумів, що через особисту самопожертву здобуває Божу милість і заступництво для українського народу.

Джерело