На парафії Різдва Христового, що у селі Сілець Єзупільського протопресвітеріату, відбувся щорічний дитячий табір «Веселі канікули з Богом».

Протягом тижня учасники табору розпочинали день зі спільної молитви, долучалися до Божественної Літургії та по новому відкривали для себе нашого Господа через катехитичні науки, мали змогу особисто усвідомити цінність і значення церкви, живого Хреста та миру у житті християнина.

Аніматори-семінаристи на чолі з парохом о. Василем Смицнюком подбали про те, щоб програма була насиченою та цікавою. Парафіяльна молодь з радістю брала участь у різноманітних іграх та квестах, з задоволенням танцювала запальні танці, малювала малюнки для наших захисників, а ввечері переглядала цікавий фільм, смакуючи печиво та соки.

На закінчення табору отець Василь подякував всім учасникам та брату Степану Романіву за трьо річну чудову працю катехита на парафії церкви «Різдва Христового».

Також цього дня було представлено нового катехита брата Івана Яричковського, студента ІФДС, який долучився до організації та проведення табору.

Повідомив о.Василь Смицнюк