У суботу, 11 червня, у храмі Різдва Пресвятої Богородиці, що в с. Нараївка, відбувся з’їзд вчителів та вихователів Більшівцівської ТГ. Зустріч розпочалася Божественною Літургією біля Чудотворної ікони Унівської Богородиці.

У храмі спільно молилися за всіх наших освітян з нагоди завершення навчального року. На молитву прибули священики Більшівцівського деканату, вчителі з Більшівців, Дитятина, Хохонева, Загір‘я, Яблунева, Нових Скоморох, Кінашева, Жалиборів і, звичайно, Нараївки. Була можливість приступити до сповіді. З духовним словом до присутніх звернувся о. Василь Дзяйло, звернувши увагу на спільну працю і служіння заради добра наших дітей.

Після Літургії помолилися Молебень до Богородиці, молитви на оздоровлення та завершили гімном «Боже великий єдиний». Також було зроблено спільну фотографію усіх учасників духовної зустрічі.

Організатори щиро подякували всім, хто прибув на молитву: Окрема подяка церковному братству, сестринству та прислузі нашого Нараївського храму за активну підтримку та допомогу в організації нашої молитви. Боже, бережи Україну, подай здоров‘я священикам, військовим, вчителям, вихователям та всім, хто працює з нашими дітьми та молоддю.

Повідомив о. Микола Цимбалістий