«Молитвою та доброю справою до перемоги» — таким гаслом під час воєнного стану керується парафія Різдва Христового у селі Сілець Єзупільського протопресвітеріату. Щоденно на парафії відправляється Богослужіння за мир і спокій в нашій державі та здоров’я військовослужбовців, які звільняють нашу землю від російського окупанта.

Активно в роботу включається парафіяльна молодь, а саме плетінням маскувальних сіток на передову.

Час від часу проводиться збірка продуктів для наших захисників. Також парафіяни активно долучаються до цих збірок не тільки продуктами, але й готують різноманітні страви: вареники, пиріжки, солодка домашня випічка та енергетичні батончики, які через волонтерів передають в місця, де найбільше цього потребують наші захисники.

Також, при церкві є організований пункт гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території парафії. Сюди вони можуть звернутися за допомогою та отримати необхідні продукти харчування, одяг та засоби гігієни. Даний пункт працює не тільки для видачі допомоги внутрішньо переміщених осіб, але й для військовослужбовців, які є парафіянами храму Різдва Христового та звертаються за допомогою.

Повідомив о. Василь Смицнюк