Сьогодні, 14 травня, в храмі Різдва Пресвятої Богородиці молодь парафії провела молитовні чування за мир в Україні. В часі чувань присутні мали змогу помолитися Божественну Літургію, молебень до Богородиці, роздумати над Святим Письмом під спів релігійних пісень та прихилитися перед Євхаристійним Ісусом.

Український народ переживає важкий час, оскільки бачимо як руйнуються наші міста та села, гинуть військові, захищаючи кожного із нас.

«В цей момент ми звертаємося до Бога, який неодноразово рятував вибраний народ і надалі продовжує діяти в цьому світі. Одним із численних прикладів Божої опіки є битва між Давидом та Голіятом, коли звичайний пастух перемагає озброєного велетня. Могутність Давида і вибраного народу в цілому полягала в тому, що за них боровся Бог, вірний і всемогутній. Для нашого християнського народу це є миттю надії та довіри до Бога, що зараз Господь також захищає та воює разом з нами проти наших ворогів», – зазначають парафіяни.

Молодь переконана, що молитва допоможе зберегти життя військових та дарує мир нашій Батьківщині, бо це найсильніша зброя, яку ми можемо, і повинні використовувати проти війни.

Джерело