Протягом трьох днів з п’ятниці 15 липня до неділі 17 липня на парафії Стрітення Господа нашого Ісуса Христа, що в Івано-Франківську, тривали дні духовної віднови. Проводили реколекції отці Місійного згромадження св. ап. Андрія Первозванного, на чолі з о. Денисом Сабецьким.

Близько сотні прихожан в ці дні мали нагоду застановитись над даром віри, роздумувати про Боже милосердя, слухаючи повчальні науки отців-реколектантів. Фактично усі парафіяни приступили до Святих Таїнств покаяння та Євхаристії. Проповідники мали зустрічі як з дорослими, так і з молоддю та дітьми, голосячи доступні кожному поколінню проповіді.

Знаменним для громади стало і перебування у храмі мощей св. ап. Андрія Первозванного, до яких віряни радо приступати в часі проведення Святої Місії. У неділю Всіх святих Українського Народу, богослужіння розпочалися моливтою Утрені, яку очолив отець-парох Тарас Нейлюк. Після чого розпочалась Божественна Літургія. Отець Денис виголосив завершальну науку, а після богослужінь освятив місійні хрести та помирував усіх присутніх у храмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До храму в Угорниках привезли мощі святого великомученика Юрія

На завершення отець-реколектант уділив громаді Апостольське благословення, а о. Тарас, від імені парафіяльної спільноти, подякував проповідникам за чудові дні духовної віднови та запросив і надалі навідуватись на парафію Стрітення Господа нашого Ісуса Христа з проповіддю Божого слова.

Прес-центр парафії